Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: 2310208560 / 6944968378
Γίνε και εσύ σχεδιαστής κυκλωμάτων

Γίνε και εσύ σχεδιαστής κυκλωμάτων

Οι εποχές που για να ασχοληθείς με τη σχεδίαση ηλεκτρονικής πλακέτας έπρεπε να βγάλεις το πανεπιστήμιο έχουν περάσει. Σήμερα υπάρχει αρκετός χώρος για ερασιτέχνες και χομπίστες χάρη στη μοναδική πλατφόρμα του Arduino.

Σύμφωνα και με τη wikipedia "Το Arduino είναι ένας single-board μικροελεκτής, δηλαδή μια απλή μητρική πλακέτα ανοικτού κώδικα, με ενσωματωμένο μικροελεγκτή και εισόδους/εξόδους, και η οποία μπορεί να προγραμματιστεί με τη γλώσσα Wiring (ουσιαστικά πρόκειται για τη γλώσσα προγραμματισμού C++ και ένα σύνολο από βιβλιοθήκες, υλοποιημένες επίσης στην C++ ). Το Arduino μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ανεξάρτητων διαδραστικών αντικειμένων αλλά και να συνδεθεί με υπολογιστή μέσω προγραμμάτων σε Processing, Max/MSP, Pure Data, SuperCollider. Οι περισσότερες εκδόσεις του Arduino μπορούν να αγοραστούν προ-συναρμολογημένες· το διάγραμμα και πληροφορίες για το υλικό είναι ελεύθερα διαθέσιμα για αυτούς που θέλουν να συναρμολογήσουν το Arduino μόνοι τους."

Αν το έχετε λοιπόν μην παραμελήσετε να ξεκινήσετε άμεσα τον προγραμματισμό στην επίσημη σελίδα της Arduino https://www.arduino.cc/en/Guide/HomePage

εδώ είναι η συνέχεια.


logo footer
 
Διεύθυνση
Επισκόπου Κίτρους Νικολάου 4
ΤΚ 546 35 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα: 2310.208.560 / 6944.968.378
Email: info@signalcom.gr

Newsletter

Θα είστε πάντοτε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών.
*το email σας δεν κοινοποιείται σε τρίτους.